Kamer verhuur per uur Rotterdam Zuid

€25,00

Meld probleem
Verwerking van uw verzoek, even geduld aub....

Algemene info

Telefoonnummer+31 (0)684 218537
Postcode3083EG
StraatPleinweg 62 B
PlaatsRotterdam
ProvincieZuid Holland
LandNederland
Websitehttps://rendezvouskamerverhuur.nl

Extra Info

een kamer is maximaal voor 4 uur te huur door een en dezelfde persoon

Gewijzigde openingstijden i.v.m. covid19 maatregel overheid van 10:00 t/m18:00 uur

Wil je per uur een kamer huren? Dan zul je merken dat dit veel moeilijker is dan verwacht. Veel hotels bieden hotelkamers aan vanaf middernacht. Dat heb je niet nodig. U wilt gewoon een kamer per uur huren. Gelukkig is deze optie bij ons beschikbaar. U wilt snel, gemakkelijk en met de meeste discretie een kamer per uur huren.

De voordelen van een kamer per uur

Zoals eerder vermeld, zijn er veel hotels die hotelkamers maar voor één nacht kunnen boeken. Omdat je de kamer maar één of enkele uren wilt gebruiken, hoef je niet een hele nacht te boeken. Als je geheime afspraken zorgvuldig wilt plannen, kun je het beste een kamer per uur huren. Wanneer u uw geliefde of minnares ontmoet, is het hotel waar u vrienden, familie of collega’s in de stad kunt ontmoeten het laatste wat u wilt. Daarom is het zorgvuldig per uur huren van een kamer uw oplossing voor uw geheime ontmoetingen.

Hoe gaat het precies in z’n werk?

Samen met je partner de dagelijkse beslommeringen uit de weg ruimen? Ben je op zoek naar een spannende plek voor een paar uurtjes? Of ben je op zoek naar een ontspannen en discrete plek om je geliefde of minnares te ontmoeten? Huur dan een kamer per uur. Maar hoe werkt het? U wilt tenslotte voorzichtig zijn. Wanneer je ervoor kiest om een ​​kamer per uur te huren, kun je de kamer anoniem huren, zodat je afspraak geheim blijft. Eenvoudig en voorzichtig, verhuur per uur.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 11:00 t/m 21:00 uur.

Zaterdag uitsluitend op afspraak tussen11:00 en 18:00 uur en bij vooruitbetaling van de kamerhuur voor 1 uur, ook bij meerdere uren.

zondag zijn wij gesloten.

Reacties