Penthouseprive – Haarlem

€75,00

Meld probleem
Verwerking van uw verzoek, even geduld aub....

Algemene info

Telefoonnummer+31 (0)23 5260733
Postcode2012 DB
StraatBaan 17
PlaatsHaarlem
ProvincieNoord Holland
LandNederland
In/OutcallsIncalls
Websitehttps://www.penthouseprive.nl

Welkom bij Penthouse Prive ma t/m za geopend van 11.00-19.00

Penthouse Prive is nabij hotel Carlton Square Haarlem gevestigd met ruime parkeergelegenheid in de nabije omgeving en parkeergarage Haarlem Houtplein om de hoek. Na binnenkomst wordt u geheel vrijblijvend voorgesteld aan de beschikbare dames waarna u een keuze kunt maken. Vervolgens gaat u direct met de dame naar een nette en verzorgde kamer. U ontmoet geen andere bezoekers, waardoor uw anonimiteit wordt gewaarborgd.

De kamer is voorzien van een douche of een bad. De dame schenkt voor u een heerlijk drankje in en het genieten begint. Ons privéhuis biedt veel privacy en is discreet.

In totaal werken er op verschillende dagen en tijden een twintigtal dames, Om u een indruk te geven van de dames staan er diversen foto’s van dames in de site. Echter niet elke dame wil uit privacy overwegingen gefotografeerd worden dus het blijft altijd de moeite waard om vrijblijvend langs te komen. Via twitter kunt u volgen welke dames er aanwezig zijn of u kijkt bij “AGENDA”. Tevens kunt u, telefonisch of via de mail, een afspraak maken met de dame van uw keuze. De dame wacht dan op u in uw favoriete kamer. Kortom voor een heerlijke massage of een spannend intiem contact bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn geopend van ma t/m za van 11.00-19.00 uur. Zondags gesloten.

6 september 2020 11:31

Deze advertentie is verlopen

Listing ID 9205f549a95923a3

Reacties